God Jul och Gott Nytt År!

God Jul och Gott Nytt År!

2022 går mot sitt slut och vi vill framföra ett stort tack till all våra fina deltagare och fantastiska medarbetare! Vi önskar alla en aktiv jul- o nyårshelg!
Fysisk aktivitet i simhallen

Fysisk aktivitet i simhallen

Längdsimning för våra deltagare på daglig verksamhet. De är alla simkunniga, men använder individuella simsätt. En härlig individanpassad fysisk aktivitet där vi samtidigt är tillsammans.
HSL delegering

HSL delegering

Vår sjuksköterska Jasmina håller utbildning för nyanställda och sommarvikarier för att delegera arbetsuppgiften att ge vid behovsmedicin. Här demonstrerar Jasmina en epilepsi situation.
Vår VD möter Ardalan Shekarabi

Vår VD möter Ardalan Shekarabi

En konstruktiv diskussion över lunch med vår socialförsäkringsminister. Tack för att du tog dig tid Ardalan! Meningsfull Omsorg vill förändra omsorgsvärlden och fokusera på kvalitet för deltagare och personal inte ekonomisk vinning. Ser fram mot fler politiska...
TBA handledning

TBA handledning

Idag hade vi förmånen att återigen få besök av TBA guru och handledare Kerstin Benckert som tålmodigt repeterar grunder, lär oss nytt och ger oss möjlighet att träna på att lösa situationer i vår vardag med dessa verktyg. Lärorikt och inspirerande!